onsdag 26. august 2009












Etter en lang og fin sommer har jeg endelig tatt frem symaskinen igjen. Før sommeren begynte jeg å lage snekkerbukser som et resultat av at jeg også har en liten gutt. Det ble et fint supplement til alle kjolene og stilen er lett å kjenne igjen. Buksene kan brukes avbåde jenter og gutter og jeg har allerede fått veldig god respons på buksene. Fasongen er super for småtroll fra 9 - 10 mnd. Lett å bevege seg i og er favorittbuksene til barnehagebruk. Så denne høsten kommer jeg til å lage både bukser og kjoler.

Da vi var i Danmark i sommer kom jeg over magasinet Kreative Kvinner i København. Der hadde Mikkeliten fått en spot med omtale av klærne. Omtalen finnes også den norske august-utgaven. Dette likte spesielt min datter Eirill som måtte fortelle alle i kiosken at det var bilde av henne i bladet..Dette resulterte i at vi sporenstreks måtte ut feire med boller, brus og Latte.

Ser nå frem til en travel og koselig høst. Tilbake på jobb etter permisjon, men skal ha en fridag i uken til å sy..det blir stas:-)