lørdag 29. mai 2010

Løkkefest søndag 6.juni i Sandvika

Vi har meldt oss på catwalk / konkurranse neste søndag i Løkkehaven, Sandvika. Vi deltok i fjor også og hadde en fabelaktig dag sammen med mange flotte og kreative mennesker. Derfor gleder vi oss masse til årets arrangement. Eirill ofrer til og med en bursdagfest for å delta..


Årets tema er shabby chic hvor det legges vekt på at det ferdige produktet skal være uhøytidelig, skal gjenspeile en selv, at man skal ha lyst til å bruke det og hvor inspirasjonskilden er det som har levd lenge. Vi har latt oss inspirere og stiller i klassen for foreldre og barn.
Eirill har vært ivrig på utformingen av sitt antrekk, gitt meg innspill på mitt eget og Vinjar dilter rundt og syns det er mest spennende å hive knapper utover hele gulvet.

Catwalken arrangeres blant annet av Asker og Bærum Symaskinsenter og er et non-profit arrangement hvor overskuddet går til Frelsesarméen som gjør en flott innsats i Sandvika.
Løkkehaven er nydelig på denne tiden av året og den vakre broen som bl.a. maleren Claude Monèt har foreviget skal benyttes som scene.

Dommerpanelet består av Daniel Franck, Anita Hegerland og Marie Ekvik - alle med interesse for design / re-design. Deltakerne vil også ”mingle” blant publikum etter visningen da det skal deles ut en pris til publikumsfavoritt.


Løkkefesten er for alle aldre og passer fint som familieaktivitet. I fjor var det bl.a ansiktsmaling, maling for barn, kjempe-såpebobler og kafé.